VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Ravioli med ost og ristet spegeskinke

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Ravioli med ost og ristet spegeskinke

Her er en lækker og hurtig sommerlig ret der næsten ikke kræver tilberedning.

RAVIOLI MED OST OG RISTET SPEGESKINKE (4 personer)

4-500 g friske ravioli med ostefyld
100 g spegeskinke
2 håndfulde friske salvieblade
30 g smør
frisk høvlet parmesan eller grana ost

Skær skinken i fingerbrede strimler og skil dem helt fra hinanden. Kom lidt af smørret på en pande og rist strimlerne helt sprøde. Tag en halv portion ad gangen. Stil dem til side. Hak salviebladene groft. Kom resten af smørret på panden og svits salvien til den er helt sprød og smørret let brunet. Kog raviolien og lad den dryppe af. Server straks på varme -gerne dybe- tallerkener og dryp salviesmørret over. Fordel skinken ovenpå og drys rundhåndet med høvlet ost.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her