Pitabrød med tunfyld og salat
Lettere kan det næsten ikke blive på en varm sommeraften, hvor ingen gider stå i køkkenet. Du kan også medbringe pitabrøde og fyldet på en skovtur.PITABRØD MED TUNFYLD OG SALAT (4 personer)
4-8 pitabrød ? gerne de grove
2 ds. tun i vand (á 185 g )
1 agurk
2 spsk. friske basilikumblade
ca. 1 dl færdig Light dressing. f..eks. Cremefraiche med krydderurter eller med citron
salt og kværnet peber
sprøde salatblade, f.eks. rucolla
Tilbehør: blandet salat
Hæld væden fra tunfisken. Skræl agurken, halver den og skrab kernerne ud med en ske. Skær den i 1 cm tykke skiver. Hak basilikumbladene fint og bland dem i dressingen sammen med agurk og tunfisk. Det skal kun lige være ?bundet? sammen af dressingen. Smag til med salt og peber. Lun pitabrødene og bræk et hjørne af eller skær dem op. Kom lidt salatblade i hver og 1-2 skefulde tunsalat. Spis dem lune med en blandet salat til.