Farsbrød med feta
Farsbrødet her er nem og lækker hverdagsmad som de fleste kan lide. Her har farsen fået smag af purløg og feta.FARSBRØD MED FETA (6 personer)
1 kg hakket kalv og flæsk ca.10 % fedt
2 spsk. hvedemel
½ spsk. groft salt
kværnet peber
2 små eller 1 stort æg
1-2 fed presset hvidløg
1- 1 ½ dl mælk
ca. 100 g fetaost
1 stort bdt. purløg
Tilbehør: ristede kartofler og broccoli eller tomatsalat
Rør kødet med mel, salt og peber. Rør ægget i
Sådan ser du om et æg er friskt .
og derefter mælk til det bliver en fast fars. Snit purløgen og vend halvdelen i farsen. Bred farsen ud til en firkant ca. 30 gange 25 cm. på et stykke bagepapir på en plade. Smuldr fetaosten over og drys med resten af purløgen. Brug papiret til at rulle farsen til en lange pølse. Luk enderne så osten ikke løber ud. Farsen skal ligge med sammenføjningen nedad på papiret. Bag den midt i en 200 grader varm ovn ca. 45 minutter. Lad den trække 10 minutter inden den skæres i skiver. server med det valgte tilbehør.
Opskrift: Susanne Palmqvist