VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lammekrebinetter med myntegulerødder

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lammekrebinetter med myntegulerødder

Hakket lammekød har en fin, mild smag. Her serveres krebinetterne med nye danske grøntsager i en dejlig sauce.

LAMMEKREBINETTER MED MYNTEGULERØDDER (4 personer)

500 g magert hakket lammekød
salt og peber
evt. 1/2 bdt. skyllet hakket persille
1 stort bdt. nye gulerødder
1 lille løg
15 g smør
2 dl fløde 13%
1 dl grøntsagsbouillon
citronsaft
2 spsk. friskhakkede mynteblade
kværnet peber
Tilbehør: små kartofler, salat eller brød

Ælt evt. kødet med godt skyllet, hakket persille. Form 4 store krebinetter. Brun dem på en tør teflonpande eller i meget lidt smør. Krydr med salt og peber og steg dem ca. 4 minutter på hver side. Pil og hak løget fint. Skrab gulerødderne og skær dem i ikke for tykke skrå skiver. Smelt smørret i en gryde og vend begge dele heri 2-3 minutter. Hæld fløde og bouillon ved. Det skal kun lige dække. Lad det simre uden låg til gulerødderne er tilpas møre, ca. 8 minutter. Dryp citronsaft i til fløden tykner. Vend mynten i og smag til med peber og evt. salt. server til krebinetterne. Husk kun at komme persille i hakket kød der skal spises samme dag

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her