Pasta med oksekød og ristet salat
Den lidt bitre smag i salaten går godt sammen med oksebøffernePASTA MED OKSEKØD OG RISTET SALAT (4 personer)
3 minutsteak eller andre oksekødsbøffer (i alt 300 g)
1 spsk. olivenolie
ca. 250 g friske spinatblade
1 bdt. rucolla salat
1 radiccio salat (rød letbitter salat)
salt og kværnet peber
2 dl piskefløde
350-400 g frisk pasta (fettucine)
Skær kødet i meget tynde strimler. Skyl og nip spinaten og skær bladene i brede strimler. skyl rucollaen og hak den groft. Skyl den røde salat og snit den fint. Varm olie n op på en stor dyb pande og svits kødet hurtigt, halvdelen ad gangen. Tag det af panden og krydr med salt og peber. Rist først den røde salat, drys med salt og tag den af. Svits derefter spinat og ruccola til det falder helt sammen. Kom fløden på og lad det koge lidt ind. Vend kødet i og varm igennem. Smag til med salt og peber. Kog pastaen så den er færdig samtidig med kødet. Anret den varme pasta med kød og salatsauce over - gerne i varme tallerkener - og drys den røde salat i kanten. Server straks.
Opskrift: Susanne Palmqvist