Kyllingelår med citron og timian
Det er nemt at gøre en kylling til spændende mad. Her har den fået en pikant smag af citron og timianKYLLINGELÅR MED CITRON OG TIMIAN
4 kyllingelår med overlår
2 -3 friske løg
2 små økologiske citroner
2 stilke frisk timian
2 tsk. honning
salt og peber
Tilbehør: salat af krøllsalat, bladselleri og røde kidneybeans med olie eddikedressing
Dup kødet tørt og skær evt. overflødigt skind og fedt af. Brun stykkerne meget godt på begge sider på en pande. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof, da skindet afgiver en del. Krydr med salt og peber og læg stykkerne i et ovnfast fad. Skær løgene i tynde skiver og svits dem i fedtstoffet et par minutter. Krydr med timian og kom honning på panden. Kog det let sammen og fordel det over lårene i fadet. Læg tynde skiver citron ovenpå. Sæt fadet midt i en 200 grader varm ovn til kødet er gennemstegt, ca. 40 minutter. Server med en blandet salat til.
Opskrift: Susanne Palmqvist