VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Kyllingelår med citron og timian

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Kyllingelår med citron og timian

Det er nemt at gøre en kylling til spændende mad. Her har den fået en pikant smag af citron og timian

KYLLINGELÅR MED CITRON OG TIMIAN

4 kyllingelår med overlår
2 -3 friske løg
2 små økologiske citroner
2 stilke frisk timian
2 tsk. honning
salt og peber
Tilbehør: salat af krøllsalat, bladselleri og røde kidneybeans med olie eddikedressing

Dup kødet tørt og skær evt. overflødigt skind og fedt af. Brun stykkerne meget godt på begge sider på en pande. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof, da skindet afgiver en del. Krydr med salt og peber og læg stykkerne i et ovnfast fad. Skær løgene i tynde skiver og svits dem i fedtstoffet et par minutter. Krydr med timian og kom honning på panden. Kog det let sammen og fordel det over lårene i fadet. Læg tynde skiver citron ovenpå. Sæt fadet midt i en 200 grader varm ovn til kødet er gennemstegt, ca. 40 minutter. Server med en blandet salat til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her