VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Fiskesalat med sennepsdressing

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Fiskesalat med sennepsdressing

Fisk holder sig ikke så længe, så har du en rest fra middagen i går kan resten bruges i denne dejlige salat allerede dagen efter. Estragonsmagen er meget delikat.

FISKESALAT MED SENNEPSDRESSING (4 personer)

ca. 500 g kold, kogt torskefilet (eller anden fisk)
2 slags grønne salater, den ene kan også være små friske spinatblade
1 bdt. forårsløg eller
1-2 salatløg
1-2 kviste frisk estragon
1 spsk. vineddike
2-3 spsk. olivenolie
1-2 tsk. dijonsennep (gerne den med estragon)
salt og peber
evt. lidt koldt vand
Tilbehør: brød eller flutes

Pil eller skær fisken i passende stykker. Skyl og slyng salaterne. Riv dem i mindre stykker og fordel på 4 store tallerkener. Snit løgene i meget tynde skiver og drys dem over. Læg fisken ovenpå. Hak esdragonbladene og drys dem over. Pisk eddike med salt og peber og pisk olien i lidt ad gangen til en cremet dressing. Pisk sennep i og evt. lidt koldt vand. Dressingen kan godt skille så pisk i den lige inden den dryppes over salaten. Server den ret hurtigt efter med brød til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her