Fiskesalat med sennepsdressing
Fisk holder sig ikke så længe, så har du en rest fra middagen i går kan resten bruges i denne dejlige salat allerede dagen efter. Estragonsmagen er meget delikat.FISKESALAT MED SENNEPSDRESSING (4 personer)
ca. 500 g kold, kogt torskefilet (eller anden fisk)
2 slags grønne salater, den ene kan også være små friske spinatblade
1 bdt. forårsløg eller
1-2 salatløg
1-2 kviste frisk estragon
1 spsk. vineddike
2-3 spsk. olivenolie
1-2 tsk. dijonsennep (gerne den med estragon)
salt og peber
evt. lidt koldt vand
Tilbehør: brød eller flutes
Pil eller skær fisken i passende stykker. Skyl og slyng salaterne. Riv dem i mindre stykker og fordel på 4 store tallerkener. Snit løgene i meget tynde skiver og drys dem over. Læg fisken ovenpå. Hak esdragonbladene og drys dem over. Pisk eddike med salt og peber og pisk olien i lidt ad gangen til en cremet dressing. Pisk sennep i og evt. lidt koldt vand. Dressingen kan godt skille så pisk i den lige inden den dryppes over salaten. Server den ret hurtigt efter med brød til.
Opskrift: Susanne Palmqvist