VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Salat med rejer og æg

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Salat med rejer og æg

Rejer og æg passer godt sammen. Her serveres de to følgesvende med en masse lækker salat.

SALAT MED REJER OG ÆG

1 lille icebergsalat
1 egebladssalat
evt. lidt rucolla salat
1 ds. artiskokhjerter
1 lille agurk
2-300 g pillede rejer (store eller små)
8 små eller 4 alm. æg
dressing:
1 ½ dl cheasyfraiche 9%
1 tsk. vineddike eller lidt citronsaft
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket purløg
1 spsk. friskhakket basilikum
1 tsk. sennep
evt. 1 spsk. koldt vand
salt og peber
Tilbehør: godt brød

Kog æggene hårdkogte. Køl dem af og pil dem. Skyl alle salaterne og slyng dem tørre. Skær icebergsalaten i meget tynde strimler. Riv egebladssalaten i mindre stykker. Bland de to salater med evt. lidt rucolla. Skær artiskokkerne i kvarte og agurken i fine små terninger. Drys det over salaten. Tø rejerne op hvis de er frosne og pynt med dem. Del æggene i halve eller kvarte og læg dem i kanten. Rør cheasyfraichen med eddike, krydderurter sennep og krydderier. Smag til med salt og peber. Pisk evt. lidt koldt vand i hvis den er for tyk. Hæld den over salaten og server med brød til..

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her