Torteline med bacon og svampe
Skal det være italiensk så prøv denne lækre tortellini-ret. Den gode gamle brøndkarse kommer til sin ret med sin særprægede, lidt røgede smag.TORTELLINI MED BACON OG SVAMPE (4 personer)
2 pakker frisk Tortellini med oksekød og chili a 250 g
100 g bacon i terninger
1 lille løg
250 g champignon
10 g smør
1 dl cremefraiche 18%
1-2 tsk. mild paprika
1 bakke brøndkarse
Kog tortellinierne efter anvisning på pakken. Lad den dryppe af så de stadig er varme når svampe- baconblandingen er færdig. Svits baconen på en tør pande til den er gylden. Tag den af. Pil og hak løget
Sådan hakker du et løg .
og skær svampene i skiver. Rist begge dele på panden til svampene er gyldne. Kom evt. lidt smør ved, når svampene ikke væsker mere. Kom baconen tilbage på panden sammen med cremefraiche og paprika. Lad det lige koge sammen. Det skal være tykt og cremet, men lidt vand eller mere cremefraiche kan røres i, hvis det er for fast. Server den varme tortellini med svampecremen ovenpå. Drys med masser af klippet brødkarse.
Opskrift: Susanne Palmqvist