Grillspid med mørbrad og pølse
Her er dejlig sommermad ? lige til grillen i den lune aften. Spiddene kan dog også steges indendørs under ovnens grill.GRILLSPID MED MØRBRAD OG PØLSE (4 personer)
1 svinemørbrad
2-4 gode grove grillpølser
2 peberfrugter
1 spsk. olie
2 tsk. mild paprika
evt. 1 fed presset hvidløg
salt og kværnet peber
Tilbehør: blandet salat med kolde ris, majs, peberfrugttern, evt. ærter
Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i fingertykke skiver. Skær pølserne i 5 cm. stykker. Rens peberfrugterne og skær dem i store firkanter.
Sådan renser du en peberfrugt .
Sæt de tre ting skiftevis på 4 store spid. Rør olien med paprika, hvidløg og peber og pensl det på spiddene. Lad dem evt. trække ½-1 time. Drys med groft salt og grill dem 4-6 minutter på hver side til kødet er stegt. Kan grilles på udegrill eller i ovnen. Server dem på en blandet salat evt. med kold cremefraiche sauce/dressing til.
Opskrift: Susanne Palmqvist