VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Grillspid med mørbrad og pølse

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Grillspid med mørbrad og pølse

Her er dejlig sommermad ? lige til grillen i den lune aften. Spiddene kan dog også steges indendørs under ovnens grill.

GRILLSPID MED MØRBRAD OG PØLSE (4 personer)

1 svinemørbrad
2-4 gode grove grillpølser
2 peberfrugter
1 spsk. olie
2 tsk. mild paprika
evt. 1 fed presset hvidløg
salt og kværnet peber
Tilbehør: blandet salat med kolde ris, majs, peberfrugttern, evt. ærter

Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i fingertykke skiver. Skær pølserne i 5 cm. stykker. Rens peberfrugterne og skær dem i store firkanter.
Sådan renser du en peberfrugt .
Sæt de tre ting skiftevis på 4 store spid. Rør olien med paprika, hvidløg og peber og pensl det på spiddene. Lad dem evt. trække ½-1 time. Drys med groft salt og grill dem 4-6 minutter på hver side til kødet er stegt. Kan grilles på udegrill eller i ovnen. Server dem på en blandet salat evt. med kold cremefraiche sauce/dressing til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her