VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Flankesteak med svampestuvning

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Flankesteak med svampestuvning

Er du svampejæger, er her en god ret som bliver endnu bedre med hjemmefundne kantareller. Der er sæson i sommermånederne. Hvis du er heldig finder du et sted med rigtig mange.

FLANKESTEAK MED SVAMPESTUVNING (4 personer)

1 flankesteak 500- 600 g
salt og kværnet peber
15 g smør
1 lille løg
15 g smør
ca. 400 g svampe (alm. mørke champignon og gerne lidt kantareller)
3 spsk. cremefraiche
1 tsk. majsstivelse
2 tsk. mild paprika
1 bdt. hakket persille
Tilbehør: kartofler, pasta., letkogte grøntsager

Krydr kødet med salt og peber. Brun det godt på begge sider på en stegepande. Dæmp varmen og steg det ca. 8 minutter på hver side. Lad det trække 10 minutter og skær det så i tynde skrå skiver på tværs af kødfibrene. Rens svampene og skær dem i skiver eller kvarte. Hak løget og svits det 1-2 minutter i smørret.
Sådan hakker du et løg .
Kom svampene ved og steg til de bliver gyldne. Rør cremefraiche og majsstivelse med paprika og rør det i. Lad det varme igennem. Smag til med salt og peber og vend persillen i. server stuvningen til kødet sammen med det valgte tilbehør.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her