VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lun røget makrel med kartoffelæggekage

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lun røget makrel med kartoffelæggekage

Makrellen er en sund og velsmagende fisk ? kartoffelæggekagen er en værdig partner til den.

LUN RØGET MAKREL MED KARTOFFELÆGGEKAGE (4 personer)

600 g kogte, kolde kartofler
1-2 løg
25 g smør
6 store æg
lidt koldt vand
salt
1 bdt. purløg
1-2 røgede makrel

Skær hovedet af makrellen, åbn den i bugen og fjern alle ben. Vend den om og ?klap? på skindet så det løsner sig.
Sådan renser du røget sild .
Luk den igen. Lun den pakket ind i skindet, så er det ikke nødvendigt at bruge fedtstof. Hak løget
Sådan hakker du et løg .
og skær kartoflerne i lidt store terninger. Rist begge dele i smørret et par minutter, brug en lidt dyb stegepande. Pisk æggene sammen med lidt vand og hæld det over.
Sådan laver du et letpisket æg .
Dæmp varmen og lad æggekagen stivne. Drys med salt og klip purløg over. Server æggekagen med den lune makrel til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her