VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Røgede kyllinger med kålsalat

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Røgede kyllinger med kålsalat

Her er en dejlig ret, lige til at putte i picknickkurven. Hvis din slagter eller supermarkedet ikke forhandler røget kylling, så bed om at få skaffet dem hjem. De findes, og er utroligt velsmagende.

RØGEDE KYLLINGELÅR MED KÅLSALAT (4 personer)

8 røgede kyllingelår eller 1 røget kylling
lidt olie
¼ stort hvidkålshoved
2 små courgetter
1-2 tsk. groft salt
1 spsk. æbleeddike
saft af ½ citron
2 tsk. flydende honning
ca. 1 spsk. olivenolie
kværnet peber
evt. hakket persille
Tilbehør: brød eller ovnstegte kartofler

Røgede kyllinger, hele eller som lår, kan købes i mange supermarkeder eller hos slagteren. Nogle kan spises kolde, som de er, eller de kan steges i ovnen, penslet med lidt olie i cirka en halv time ved 200 grader. De kan også koges ca. 20 minutter i lidt vand med en krydderbuket. Vælg selv. Riv courgetterne groft og drys dem med salt. Lad dem trække 10 minutter og pres væden fra. Snit hvidkålen meget fint. Pisk citronsaft, honning og olie sammen og vend det i kålen. Lad det trække 10-20 minutter og vend så courgetterne i. Krydr med kværnet peber og kom evt. lidt hakket persille i. Server salaten straks til kyllingelårene.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her