Pasta med svampe og rucola
Pasta og svampe går fint i spænd. Skulle du være så heldig at have lidt hjemmefundne kantareller i fryseren kan de erstatte champignongerne.PASTA MED SVAMPE OG RUCOLLA (4 personer)
400 g svampe, gerne markchampignon
10 g smør
250-400 g stegt eller kogt kød i terninger (f.eks. lam eller skinke)
1-2 spsk. pesto (basilikum eller rucollapesto - fås i supermarkeder)
2 ½ dl fløde 9%
salt og peber
1 bdt. rucolla salat
400 g frisk pasta
Skær svampene i kvarte eller i skiver. Rist dem på en tør pande til de har afgiver væde. Kom smørret ved og rist dem gyldne. Tag dem af. Rist kødet til det får lidt farve. Kom pesto og fløde ved og lad det koge til en lidt tyk creme. Vend svampene i og smag det til. Det må gerne have en kraftig smag. Skyl rucollasalaten og riv den i mindre stykker. Kog pastaen og lad den dryppe af. Vend rucollasalaten i svampecremen lige inden den hældes over pastaen. Spis retten med det samme, gerne af varme tallerkener.
Opskrift: Susanne Palmqvist