VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Pasta med svampe og rucola

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Pasta med svampe og rucola

Pasta og svampe går fint i spænd. Skulle du være så heldig at have lidt hjemmefundne kantareller i fryseren kan de erstatte champignongerne.

PASTA MED SVAMPE OG RUCOLLA (4 personer)

400 g svampe, gerne markchampignon
10 g smør
250-400 g stegt eller kogt kød i terninger (f.eks. lam eller skinke)
1-2 spsk. pesto (basilikum eller rucollapesto - fås i supermarkeder)
2 ½ dl fløde 9%
salt og peber
1 bdt. rucolla salat
400 g frisk pasta

Skær svampene i kvarte eller i skiver. Rist dem på en tør pande til de har afgiver væde. Kom smørret ved og rist dem gyldne. Tag dem af. Rist kødet til det får lidt farve. Kom pesto og fløde ved og lad det koge til en lidt tyk creme. Vend svampene i og smag det til. Det må gerne have en kraftig smag. Skyl rucollasalaten og riv den i mindre stykker. Kog pastaen og lad den dryppe af. Vend rucollasalaten i svampecremen lige inden den hældes over pastaen. Spis retten med det samme, gerne af varme tallerkener.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her