Salat med kyllingelever og druer
Kyllingeleveren smager dejligt sammen med de grønne druer. Hvis det er muligt, så køb de stenfri. De er meget aromatiske.SALAT MED KYLLINGELEVER OG DRUER (4 personer)
5-600 g frossen kyllingelever (2 pakker)
15 g smør
salt og kværnet peber
1 spsk. balsamico (vineddike)
1 spsk. vand
saft af 2 appelsiner
2-3 slags grønne salater
ca. 150 g grønne druer (gerne stenfri)
50 g mandelflager (eller hakkede mandler)
Tilbehør: flutes eller groft brød
Tø leveren næsten helt op. Dup stykkerne tørre, del dem i to og fjern evt. urenheder samtidig. Brun dem i smørret på en meget varm pande. Dæmp varmen og steg dem et par minutter. Krydr med salt og peber og tag dem af. Kom balsamico, vand og appelsinsaft på panden og lad det koge ind til en kraftig dressing. Skyl salaterne, riv dem i stykker og fordel på 4 store tallerkener. Læg halve druer og kyllingelever ovenpå. Dryp den lune dressing over og drys med mandelflager.
Sådan smutter du mandler .
Server med godt brød til.
Opskrift: Susanne Palmqvist