VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Kold kartoffelsalat med kryddersild

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Kold kartoffelsalat med kryddersild

Sild og kartofler gør altid noget godt for hinanden. Prøv denne lækre kartoffelsalat og køb gode kryddersild.

KOLD KARTOFFELSALAT MED KRYDDERSILD (4 personer)

3/4-1 kg kogte kolde kartofler
2 syrlige æbler
3 stængler bladselleri
1 bdt. purløg
3 store kryddersildefiletter
2-3 dl Cheasyfraiche 9%
1 lille bæger yoghurt naturel (1 ½ dl)
2 tsk. mild karry
salt og peber
lidt sprøde salatblade
Tilbehør: groft rugbrød

Rør de 2 dl chasyfraiche med yoghurt, karry, salt og peber. Skær kartofler og æbler i terninger og snit bladsellerien meget fint. Vend det i dressingen sammen med snittet purløg. Hvis salaten er meget fast vendes resten af cheasyfraichen også i. Den kan tåle at trække 1 time uden at silden er vendt i. Skær sildene i terninger og vend dem i til sidst. Server retten på sprøde salatblade og giv rugbrød til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her