VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lammeschnitzler med stegte rodurter

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lammeschnitzler med stegte rodurter

Retten her er hurtigt på bordet og de tilhørende ?rødder? er både sunde og velsmagende.

LAMMESCHNITZLER MED STEGTE RODFRUGTER (4 personer)

4 lammeschnitzler (skåret af køllen)
lidt olie eller smør
salt, peber
evt. 1 fed presset hvidløg
4 store kartofler
2-3 gulerødder
1 stor persillerod eller pastinak
25 g smør
salt og peber
evt. hakket persille
Tilbehør: godt brød og evt. en salat

Skræl alle rodurterne og riv dem groft. Kom det hele i et viskestykke og pres al væden ud ved at ?vride? viskestykket helt stramt omkring. Varm smørret på en stor pande og kom de revne urter på i lidt høje ?klatter?. Pres dem flade og i facon og steg dem ca. 8 minutter på hver side. Drys med salt og peber mens de bages. Brug evt. to pander. Hold dem varme i en lun ovn. Rids kanten på kødet og gnid med hvidløg og krydderier. Steg dem 2-3 minutter på hver side til sidst. Server med de varme rodfrugt-kager.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her