Fyldte skinkeschnitzler med stegte rodurter
Fyldet af den lufttørrede skinke, flødeosten og salvien er med til at give svinekødet en ekstra god smag. Server schnitzlerne med friskkogt pasta.FYLDTE SKINKESCHNITZLER MED PASTA (4 personer)
4 skinkeschnitzler
2 tynde skiver lufttørret skinke
50 g flødeost naturel (f.eks. Karolines flødeost til madlavning)
evt lidt friske salvieblade
1 spsk. olie
1½ dl hønsebouillon
1 tsk. mild paprika
Tilbehør: pasta
Bank kødskiverne helt falde, gerne med en kødhammer. Smør et tyndt lag flødeost på hver, læg en halv skive skinke og lidt salvieblade på og rul sammen på den smalle led. Luk med snor eller en kødnål. Brun rullerne godt i olien dæmp varmen og steg dem ved svag varme ca. 10 minutter i alt. Tag dem op og hold dem varme. Kom bouillonen på panden sammen med resten af flødeosten, pisk igennem og kog det op til en cremet sauce. Smag til med paprika, salt og kværnet peber. Skær rullerne i skiver og anret på nykogt pasta. Hæld saucen over.
Opskrift: Susanne Palmqvist