Pestobøffer med pasta og basalikum
Det er basilikum som dominerer smagen i bøfferne her.PESTOBØFFER MED PASTA OG BASILIKUM (4 personer)
500 g hakket oksekød
2-3 tsk. basilikumpesto (fra glas, fås i supermarkeder)
1-2 spsk. frisk hakket basilikum
salt og kværnet peber
1 spsk. olie
1 ds. hakkede fl. tomater (gerne med oregano og basilikum)
1 dl grøntsagsbouillon
evt.lidt majsstivelse til jævning
Tilbehør: friskkogt pasta, evt. revet ost
Ælt det hakkede kød med pesto og hakket basilikum og form til små eller store hakkebøffer. Varm olien op på panden og steg bøfferne et par minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme. Kom tomater og bouillon på panden og lad det koge sammen til en tyk sauce. Den kan eventuelt jævnes, hvis du foretrækker det. Kom bøfferne tilbage i saucen og varm dem igennem. Server på nykogt pasta gerne med lidt frisk basilikum og eventuelt et drys revet ost.
Opskrift: Susanne Palmqvist