VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Pestobøffer med pasta og basalikum

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Pestobøffer med pasta og basalikum

Det er basilikum som dominerer smagen i bøfferne her.

PESTOBØFFER MED PASTA OG BASILIKUM (4 personer)

500 g hakket oksekød
2-3 tsk. basilikumpesto (fra glas, fås i supermarkeder)
1-2 spsk. frisk hakket basilikum
salt og kværnet peber
1 spsk. olie
1 ds. hakkede fl. tomater (gerne med oregano og basilikum)
1 dl grøntsagsbouillon
evt.lidt majsstivelse til jævning
Tilbehør: friskkogt pasta, evt. revet ost

Ælt det hakkede kød med pesto og hakket basilikum og form til små eller store hakkebøffer. Varm olien op på panden og steg bøfferne et par minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme. Kom tomater og bouillon på panden og lad det koge sammen til en tyk sauce. Den kan eventuelt jævnes, hvis du foretrækker det. Kom bøfferne tilbage i saucen og varm dem igennem. Server på nykogt pasta gerne med lidt frisk basilikum og eventuelt et drys revet ost.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her