Røede ruller med ostefylf
Retten her egner sig fint til picknickkurven eller som et let måltid, når det ikke skal tage for lang tid i køkkenet.RØGEDE RULLER MED OSTEFYLD (4 personer)
4-8 skiver røget spegeskinke
4-8 skiver røget kalkunbryst
150 g Cabrette (let cremet gedeost)
100 g flødeost evt. med hvidløg
1-2 spsk. cremefraiche (18 el. 38%)
1 bdt. fintsnittet purløg
1-2 spsk. frisk hakket basilikum eller anden krydderurter, evt. persille
salt og kværnet peber
Tilbehør: fyldig grøn blandet salat og brød
Blød gedeost i bæger, sælges i visse supermarkeder og hos ostehandleren. Flødeost kan bruges i stedet. Rør de to slags ost til en cremet masse. Hvis den er for fast røres lidt cremefraiche i. Smag til med hakkede krydderurter, salt og peber. Kom lidt ost på hvert stykke skinke eller kalkunbryst og rul det sammen. Server ovenpå en god fyldig salat med brød til som et let middagsmåltid, natmad eller frokostret.
Opskrift: Susanne Palmqvist