VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Salat med andelever og hummerhaler

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Salat med andelever og hummerhaler

Her får du en rigtig luksussalat. Perfekt som gæstemad for nogle du virkelig vil kræse om.

SALAT MED ANDELEVER OG HUMMERHALER (4 personer)

ca. 300 g andelever
15 g smør
salt og peber
1-2 poser frosne, optøede hummerhaler (á 150 g)
250 g grønne bønner
(evt. 1-2 appelsiner skåret i tynde filetter)
2 slags grønne salater
1 spsk. balsamico vineddike (eller rødvinseddike)
2-3 spsk. olivenolie
Tilbehør: ristet brød eller flutes

Hvis leveren er frossen skal den ikke tø helt op. Dup stykkerne tørre og skær dem evt. igennem. Brun dem i lidt smør, krydr med salt og peber og steg dem et par minutter så de lige er rosa indeni. Lad dem svale lidt af og skær dem i tynde skiver. Lad hummerhalerne dryppe af. Kog bønnerne et par minutter og køl dem af i koldt vand. Skær dem i mindre stykker. Skyl salaterne, pluk eller skær dem i stykker og bland dem med bønnerne på 4 store tallerkener. Fordel hummerhaler og lever ovenpå, evt. sammen med appelsin. Pisk balsamico med olie til en cremet dressing, smag til med salt og peber og dryp den over. Server med brød.

Inspiration på email? Skriv dig op her