Pastasalat med ukrudt
I salaten her er der skvalderkål. De små, fine grønne blade som de fleste gør alt for at bekæmpe, har en rigtig god smag og kan sagtens spises. Salaten kan bruges som tilbehør til stegt kød eller spises som den er som grøn mad.PASTASALAT MED UKRUDT (4 personer)
200 g tørret pasta i den form, du bedst kan lide
1 finthakket rødløg
Sådan hakker du et løg .
½ agurk i fine tern
250 g champignoner i skiver
4 ringe ananas i u/sukker i stykker
1-2 dl strimlet svalderkål
dressing:
4 spsk. olie
2 spsk. vineddike
1-2 spsk. koldt vand
hakkede krydderurter f.eks. dild og persille
salt og peber
Kog pastaen ca. 10 minutter. Skyl under koldt vand og lad den dryppe af. Bland pastaen med de øvrige ingredienser i en skål ? pisk dressingen sammen og vend den i pastaen.