VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Pastasalat med ukrudt

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Pastasalat med ukrudt

I salaten her er der skvalderkål. De små, fine grønne blade som de fleste gør alt for at bekæmpe, har en rigtig god smag og kan sagtens spises. Salaten kan bruges som tilbehør til stegt kød eller spises som den er som grøn mad.

PASTASALAT MED UKRUDT (4 personer)

200 g tørret pasta i den form, du bedst kan lide
1 finthakket rødløg
Sådan hakker du et løg .
½ agurk i fine tern
250 g champignoner i skiver
4 ringe ananas i u/sukker i stykker
1-2 dl strimlet svalderkål
dressing:
4 spsk. olie
2 spsk. vineddike
1-2 spsk. koldt vand
hakkede krydderurter f.eks. dild og persille
salt og peber

Kog pastaen ca. 10 minutter. Skyl under koldt vand og lad den dryppe af. Bland pastaen med de øvrige ingredienser i en skål ? pisk dressingen sammen og vend den i pastaen.

Inspiration på email? Skriv dig op her