VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Hakket lammekød

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Hakket lammekød

Lammehakkebøfferne her har et spændende fyld af peberfrugt og løg. Hakket lam er efterhånden let at få hos slagtere og i supermarkeder.

HAKKET LAMMEKØD MED PEBERFYLD (4 personer)

½ kg hakket lammekød
groft salt
peber fra kværn
Fyld:
1 stort løg
2 peberfrugter
20 g fedtstof
1 fed hvidløg
1 æg
8 spsk. rasp
30 g fedtstof
Tilbehør: kogte kartofler, broccoli og hakket persille

Pil og hak løget fint
Sådan hakker du et løg .
Skær peberfrugterne ud i terninger
Sådan renser du en peberfrugt .
Svits begge dele i fedtstof på en pande. Drys lidt salt og peber på og bland knust hvidløg i. Del det hakkede lammekød i fire dele. Form fire ?pandekager? på ca. 10 cm. i diameter. Drys lidt salt og peber på. Kom 1 spsk af peberfyldet på hver kødflade og fold dem en gang over. Tryk sammen om fyldet. Vend kødet i sammenpisket æg og derefter i rasp. Smelt fedtstoffet på en pande. Brun og steg kødet i ca. 5 minutter på hver side. Drys lidt salt og peber på kødet. Damp broccolien og kog panden af med lidt vand fra broccolien. Varm resten af peberfyldet i skyen. Server lammekødet med broccoli, kogte kartofler, peberfyldet i stegeskyen og hakket persille.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her