VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lammekoteletter med gulerødder i yoghurt

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lammekoteletter med gulerødder i yoghurt

Gulerødderne i yoghurt er et raffineret tilbehør til lammekoteletterne.

LAMMEKOTELETTER MED GULERØDDER I YOGHURT (4 personer)

8 mellemstore lammekoteletter eller 4 dobbelte koteletter på 2 cm. tykkelse
20 g smør
8-10 blade salvie eller 1 tsk. tørret
groft salt
peber fra kværn
Gulerødder i yoghurt
1 kg gulerødder
½ l yoghurt
1 spsk. citronsaft
lidt salt
Tilbehør: bagte kartofler og hakket persille

Skrub kartoflerne og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. en time. Skræl gulrødderne og skær dem i pinde
Sådan skærer du gulerødder i stave, tern og strimler .
Kog dem så de stadig er lidt sprøde ca. 2 minutter. Køl dem af. Smelt smørret på en pande. Brun og steg lammekoteletterne i ca. 5 minutter på hver side. Drys fintklippet salvie, salt og peber over koteletterne. Kom koteletterne på varme tallerkner. Kog panden af med gulerodsvandet. Bland yoghurten med gulerodspindene. Smag til med citronsaft og salt. Kom hakket persille og salt i kartoflerne. Server koteletterne med gulerodsyoghurten og de bagte kartofler.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her