Små ingefærbrød
Den pikante og lidt skarpe smag af ingefær går godt i spændt med den søde marcipan og det fine chokoladeovertræk. Se på videoerne, hvordan du opnår det bedste resultat.SMÅ INGEFÆRBRØD (ca.40 stk.)
250-300 g rå marcipan
ca.40 g syltet ingefær
1 spsk. Ingefærlage
2 spsk. Flormelis
Pynt:
Mørk chokolade
Lidt finthakkede usaltede pistacienødder eller mandler.
Hak ingefæren meget fint, og ælt den i marcipanen sammen med lagen. Ælt så meget flormelis i, at massen ikke hænger i hænderne. Form den til små, ovale stykker eller kugler. Læg dem på en plade med bagepapir, og lad dem tørre et par timer eller til næste dag. Dyp dem i smeltet mørk chokolade
Sådan smelter du chokolade over vandbad .
Sådan overtrækker du marcipankugler med chokolade .
, og drys med hakkede pistacier, inden chokoladen er helt stivnet.
Opskrift: Susanne Palmqvist