VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Små ingefærbrød

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Små ingefærbrød

Den pikante og lidt skarpe smag af ingefær går godt i spændt med den søde marcipan og det fine chokoladeovertræk. Se på videoerne, hvordan du opnår det bedste resultat.

SMÅ INGEFÆRBRØD (ca.40 stk.)

250-300 g rå marcipan
ca.40 g syltet ingefær
1 spsk. Ingefærlage
2 spsk. Flormelis
Pynt:
Mørk chokolade
Lidt finthakkede usaltede pistacienødder eller mandler.

Hak ingefæren meget fint, og ælt den i marcipanen sammen med lagen. Ælt så meget flormelis i, at massen ikke hænger i hænderne. Form den til små, ovale stykker eller kugler. Læg dem på en plade med bagepapir, og lad dem tørre et par timer eller til næste dag. Dyp dem i smeltet mørk chokolade
Sådan smelter du chokolade over vandbad .

Sådan overtrækker du marcipankugler med chokolade .
, og drys med hakkede pistacier, inden chokoladen er helt stivnet.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her