Sandwich med røget kylling
Sandwichen er svær at gabe over hvis den er alt for fyldt. Rucollasalaten er krydret og lidt skarp i smagen og passer godt her. Spørg efter den hos din grønthandler. Tips: Husk den skal skylles og lægges i en plastpose i køleskab, så holder den sig sprød længe. Men det skal ske lige så snart du kommer hjem. Det kan også redde den, selv om den ser lidt "træt" ud. Er du vild med denne salat er den nem at dyrke i haven. Den kan sås eller købes som små planter, så kan du nippe salat hele sommeren.. Den hedder også sennep-salat.SANDWICH MED RØGET KYLLING (2 stk.)
4 skiver havrebrød eller groft sandwichbrød
30 g Cheasy flødeost med krydderurter eller hvidløg
80-100 g røget kyllingekød i tynde skiver
sprøde salatblade
rucollasalat
Tilbehør: agurk, radiser og små tomater
Smør et lag flødeost på hver brødskive. Læg salatblade på den ene skive og dæk med tynde skiver røget kylling. Læg rucollablade ind imellem og læg det andet stykke brød over. Pak sandwichen i madfilm hvis den skal med på arbejde og tag rigeligt med gnavegrønt med.
pr. stk. med agurk: 300 kcal ( 1280 kj) 6 g fedt 17 % fedtenergi
Opskrift: Susanne Palmqvist