VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Frikadeller med courgettesalat

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Frikadeller med courgettesalat

500 g hakket kalkun eller magert svinekød
2 spsk. hvedemel
2 tsk. salt
kværnet peber
1 æg
1 fed presset hvidløg
1 bdt. skyllet, hakket persille
evt. andre hakkede krydderurter
ca.1 dl mælk
2 courgetter
1 stor rød peberfrugt 1 ds. majs
saft af 1/2 citron
1/2 spsk. vineddike
ca. 2 spsk. olivenolie
salt, peber

TILBEHØR:brød

Rør det hakkede kød med salt, peber, mel, æg og hvidløg.
Rør halvdelen af persillen i sammen med evt. andre krydderurter. Rør mælk i, til det er en ret fast fars.
Lad den stå en halv time.
Form så til frikadeller, og steg dem gyldne i lidt olie eller smør.
Salat: Skær gourgetterne i små terninger. Kom dem 3-5 min i kogende letsaltet vand.
Hæld dem på en sigte, og brus dem over med koldt vand.
Skær peberfrugt og bladselleri i små terninger, og bland med gourgetter, majs og resten af persillen.
Pisk citronsaft og eddike med salt, peber og olie, og vend det i salaten.

Inspiration på email? Skriv dig op her