VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Oreganopasta med forårssalsa

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Oreganopasta med forårssalsa

En nem og lækker ret er den friske pasta med en kold lidt stærk tomatsalsa ovenpå. Retten kan også bruges som en forret til 4 personer.

OREGANOPASTA MED FORÅRSSALSA (2 personer)

1 pakke frisk oreganopasta (fra Pastella)
eller en anden frisk båndpasta
4 store røde modne tomater
Sådan skolder og flår du tomater .
1 lille frisk chili
Sådan renser du chili .
1 lille løg
Sådan hakker du løg .
1/2 moden avocado
Sådan renser du en avocado .
lidt citron eller limesaft
evt. 10 sorte oliven i vand
2 tsk. balsamico eller rødvinseddike
et par dråber rød Tabasco
1/2 spsk. olivenolie
salt og kværnet peber
frisk hakket basilikum eller oregano

Start med salsaen: fjern stilkefæstet på tomaterne og skær et kryds i toppen. Skold og flå dem, skær dem over og tag kernerne ud (nemmest med fingrene). Skær tomatkødet i små terninger. Flæk chilien og tag kernerne ud. Hak dem meget fint (husk at vaske bræt og fingre, da saften er stærk). Hak også løget fint. Skær avocadoen i små terninger og oliven i skiver. Bland det hel sammen med lidt citronsaft og eddike og vend tabasco og olie i. Smag til med salt og peber. Lad det trække gerne 1 time koldt. Vend hakket grønt i til sidst. Kog pastaen et par minutter. Lad den dryppe af og anret straks på varme tallerkener. Server straks med en stor skefuld salsa ovenpå.

pr. middagsportion: 400 kcal (1650 kj) 10 g fedt 23 % fedtenergi

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her