VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lasagne med blandet grøn salat

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lasagne med blandet grøn salat

Lasagne er et sikkert hit på middagsbordet. Den kan tåle at blive lagt sammen i god tid så den er klar til at sætte i ovnen.

LASAGNE MED BLANDET GRØN SALAT
4 personer
ca. 9 lasagneplader (hvide eller grønne)
400 g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
3 stilke bladselleri
2 spsk. olie
1 ds. fl. hakkede tomater
1 spsk. tomatpuré
tørret eller frisk oregano
salt og peber
1/2 l Mornaysauce (måske lidt mere, nogen gange sluger lasagnepladerne meget sauce)
ca. 100 g revet mild ost
Tilbehør: Blandet grøn salat

Pil løg og hvidløg og hak dem. Sådan hakker du løg.
Skær bladsellerien i små terninger. Varm olien og svits alle grøntsagerne et øjeblik. Kom kødet ved og svits til det bliver grynet. Tilsæt tomater med væde, puré og krydderier. Lad kødsaucen simre uden låg til væden er næsten fordampet. Smag til, den må gerne have en kraftig smag. Smør at lavt ovnfast fad og læg lasagnen sammen: først et tyndt lag ostesauce, herover lasagneplader, lidt kødsauce og ostesauce igen. Fortsæt og slut med lasagneplader. Kom lidt ostesauce øverst og drys med revet ost. Den har godt af at stå og trække 1/2 til 1 time inden den bages. Bag lasagnen ca. 1/2 time i en 200 grader varm ovn til overfladen er gylden. Server med en blandet salat til.
Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her