VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Vietnamnudler med svinekød og rejer

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Vietnamnudler med svinekød og rejer

VIETNAM-NUDLER MED SVINEKØD OG REJER (2 personer)

ca. 60 g kinesiske æg-nudler
1/2 spsk. majsolie
1 fed knust hvidløg
2 porrer fintsnittet også det grønne
Sådan snitter du porrer i julienne .
1 tsk. fintrevet citronskal
Sådan strimler du citronskal .
1 gulerod skåret i tændstiktynde stave
Sådan skærer du gulerødder i stave, tern og strimler .
2 skinkesnitzler i tynde strimler (ca. 250 g)
4-6 store rejer, pillede
Sådan piller du rejer .
2 spsk. fiskesauce, Østerssauce eller Teryiakisauce
1 dl bønnespirer
evt. frisk koriander

Kog ægnudlerne og køl dem af på en sigte med koldt vand. Varm wokken op , kom olie i og slyng den rundt. Kom hvidløg, porrer og citronskal i og svits hurtigt, ½ minut. Kom gulerod, rejer og svinekød i og lynsteg 1-2 minutter, til rejerne er røde og kødet også har skiftet farve. Kom nudlerne i sammen med fiskesauce og varm igennem 2 minutter. Kom bønnespirerne og basilikum i og varm igennem så de stadig er sprøde. Smag til med fiskesauce. Pynt evt. med frisk koriander og revet citronskal.

pr. portion: 472 kcal (1980 kj) fedtenergiprocent 16

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her