VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Oksecapaccio med basilikumcreme

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Oksecapaccio med basilikumcreme

Det kræver et godt håndelag og en meget skarp kniv at skære kødet selv. Det går lidt lettere, hvis du lægger kødet i fryseren en halv times tid, før det skal skæres. Så er der mere hold på det.

OKSECAPACCIO MED BASILIKUMCREME
4 personer
ca. 12 super tynde skiver oksefilet (fås skåret i mange supermarkeder, bl.a Føtex)
1-2 spsk. olivenolie
kværnet peber
2 spsk. cremefraiche
1 spsk. ylette eller yoghurt naturel
2-3 spsk. frisk hakket basilikum
frisk revet parmesan eller grana ost (følger ofte med kødet sammen med lidt krydret olie)
Tilbehør: Lun flutes

Opbevar kødet tildækket da det ellers mister sin flotte røde farve.
Læg skiverne fladt ud på store tallerkener. Dryp med olivenolie (eller den olie der følger med i pakningen) og krydr med kværnet peber.
Rør de to surmælksprodukter sammen og pisk ganske lidt olie i. Vend basilikum i og smag til med salt og peber.
Kom en skefuld i midten af hver tallerken.
Pynt evt. med lidt sprød salat og server straks med flutes til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her