VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Grønsags Jambalaya

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Grønsags Jambalaya

GRØNSAGS JAMBALAYA

(4 pers.)
2 (ca. 280 g) kyllingebryster
75 g chorizo pølse
1- 2 løg
2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 stilke bladselleri
1 lille bundt persille
1 rød chili
12 tørrede tomater
2 spsk. olivenolie
240 g lange ris
1 tsk. hel kommen
1 -2 spsk. finthakket frisk timian
1/2 l hønsekødsbouillon
2 laurbærblade
250 g optøede rejer med skal

1/2 iceberg
cherry tomater

Skær kyllingekød og chorizo pølse i tern.
Hak løget groft og hvidløget fint.
Skær peberfrugterne i tern og bladselleri i skiver.
Hak persillen fint.
Skær chilien i små tern.
Skær de tørrede tomater i strimler.
Varm olien i bunden af en gryde.
Brun kyllingekødet og pølsen i olien.
Tilsæt ris, krydderier og grøntsager og lad det stege et par minutter.
Hæld bouillon og laurbærblade på og bring det i kog.
Lad risene koge 10 minutter og kom rejerne i.
Lad jambalayaen hvile under låg ca. 10 minutter.
Snit salaten og kom den i en skål sammen med halve tomater.

Energiberegning pr portion: 2375 kJ (568 kkal.)
Protein 27 %
Fedt 28 %
Kulhydrat 45 %

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her