VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Koldskål med jordbær og appelsin

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Koldskål med jordbær og appelsin

På en varm sommerdag er koldskål med masser af jordbær i både hurtigt og let at lave. Er appetitten ikke er så stor er det et dejligt let måltid. Kan sagtens serveres som dessert også.

KOLDSKÅL MED JORDBÆR OG APPELSIN

(4 personer)
3 dl ylette
2 spsk. acaciehonning
saft af 1-2 appelsiner
saft af 1/2 citron
1 l kærnemælk
250 g jordbær

Tilbehør:
Kammerjunkere eller honningristede franskbrød i små tern.

Pisk ylette med honning og appelsin-og citronsaft. Pisk kærnemælken i, og smag evt. til med mere honning. Skær jordbærrene i tynde skiver, og vend dem i.
Lad gerne koldskålen trække koldt 1-2 timer (evt. uden bærrene i).
Server den kold.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her