VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lagkage med jordbærcreme

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lagkage med jordbærcreme

Hvis du gerne vil servere en overdådig lagkage uden det helt store besvær, så prøv denne her med masser af friske jordbær.
Der kan også bruges friske hindbær, brombær eller en blanding af flere slags "bløde" bær.
Er bærsæsonen forbi så brug en pose frosne skovbær til cremen og pynt kagen med frisk frugt for årstiden.

LAGKAGE MED JORDBÆRCREME

3 lagkagebunde
5 dl piskefløde
500 g friske danske jordbær
1-1,5 dl sukker
ekstra frugt til at pynte kagen med.

Jordbærrene skæres i små stykker og drysses med sukkeret.
Fløden piskes stiv og jordbær/sukker vendes forsigtigt i flødeskummet.
Læg bundene sammen med jordbærcremen. Hold en trediedel tilbage til toppen af kagen.
Læg ekstra jordbærskiver imellem bundene. Når lagkagen er lagt sammen pyntes den med masser af frisk frugt på toppen og serveres straks.

Opskrift: J. Østergaard

Inspiration på email? Skriv dig op her