VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Havregrød med frisk frugt

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Havregrød med frisk frugt

Har du nogensinde tænkt over hvor vigtigt det er at få en god start på dagen.
Den mad du spiser er energien, der skal være brændstof måske til lang hen på dagen før der er mulighed for at få et nyt måltid.
Havregrød er oplagt at tilberede specielt i en mikroovn. Der ikke ingen fedtede gryder og grej i vasken bagefter.
Din portion kan tilberedes i den skål eller tallerken den spises af- nemt- enkelt og med lidt frisk frugt over og lidt sukker eller acaciehonning på får du energi til mange timer.

HAVREGRØD MED FRISK FRUGT

(Kan laves i mikroovn)
Ingredienser til 1 pers.:
1 dl havregryn
2 1/2 dl vand
1 knivspids salt
Frisk frugt fx kiwi, jordbær, blåbær
Evt. sukkerdrys/ smørklat eller lidt acaciehonning

Bland ingredienserne sammen i en tallerken.
Tildæk og mikrobølg ved 900 W i 2 min.
Rør rundt og lad havregrøden hvile i 2 min. inden servering.
Hvis havregrøden bliver for stiv, kan der tilsættes lidt mere vand og røres rundt.

Spis havregrøden med stykker af frisk frugt , måske en smørklat.
Syntes du den skal være lidt sødere så drys med lidt sukker eller lidt acaciehonning.
Kaneldrys er også dejligt på havregrød som en afveksling.

Tips. Har du ingen mikroovn kommes ingredienserne til grøden i en gryde og koges igennem under omrøring. Brug altid koldt vand til havregrød.

Opskrift: Maria Galberg

Inspiration på email? Skriv dig op her