Chili con carne
Denne Chili con Carne er både hurtig og nem at tilberede, især hvis du har en mikroovn. Er det småt med tid til madlavning er det godt at kunne få lødig mad på bordet i en fart.Spis den med godt brød og måske et par store blade salat rullet omkring tynde lange stave af gulerod eller agurk.
CHILI CON CARNE
(Kan laves i mikroovn)
Ingredienser til 2 pers.:
250 g hakket oksekød
1 løg
Sådan hakker du løg .
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
Sådan renser du en peberfrugt .
1 fed hvidløg
200 g flåede tomater
3 spsk. tomatpuré
1 knivspids chilipulver
1 knivspids cayennepeber
1 knivspids sort peber
1 dåse baked beans
salt
Fordel kødet i en stor fladbundet skål, og smuldr det grundigt med en gaffel. Tildæk og mikrobølg ved 900 W i 2 min. eller til kødet er brunet.
Rør rundt når halvdelen af tiden er gået.
Rør igen rundt i kødet og smuldr klumperne.
Tilsæt hakket løg, peberfrugt i tern, presset hvidløg, flåede tomater, tomatpuré, chilipulver, cayennepeber og sort peber.
Bland det hele godt sammen og tildæk.
Mikrobølg ved 900 W i 5 min.
Rør rundt når halvdelen af tiden er gået.
Tilsæt baked beans, rør rundt og tildæk.
Mikrobølg ved 750 W i 6 min.
Rør rundt når halvdelen af tiden er gået.
Smag til med salt og krydderier inden servering.
Opskrift: Maria Galberg