VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Smørdampende kartofler med dild

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Smørdampende kartofler med dild

Vil du tilberede kartofler til en enkelt eller to personer i en fart, så brug mikrovnen hvis du har en.
Det er den nemmeste sag i verden at fremtrylle de dejligste dildkartofler på ganske få minutter.
Du kan erstatte dild med persille eller en anden krydderurt hvis det passer bedre til til det du vil spise dem sammen med.
Har du ingen mikroovn kan de også tilberedes i en gryde, hvor de sauteres forsigtigt. Tilsæt lidt vand og læg låg over.

SMØRDAMPEDE KARTOFLER MED DILD

(Kan laves i mikroovn)
Ingredienser til 2 pers.:
500 g kartofler
1/2 dl friskhakket dild
2 tsk. smør

Skrub kartoflerne rene, og skær dem i grove både eller tern (kartoflerne kan også skrælles).
Læg kartoflerne i en glasskål.
Hak dilden. Fordel dild og salt over kartoflerne og rør rundt.
Fordel smørret over kartoflerne.
Tildæk og mikrobølg ved 900 W i 7 1/2 min.
Rør rundt, når halvdelen af tiden er gået.
Lad kartoflerne hvile i 3 min. inden servering.

Opskrift: Maria Galberg

Inspiration på email? Skriv dig op her