VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Andebryst i kombiovn

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Andebryst i kombiovn

Andebryst er nemt at tilberede i en kombiovn. Det er festlig og lækker mad til en hyggelig aften.
Bliver der kød til overs er det velegnet i tynde skiver på en salat af romaine og tern af en moden mangofrugt.
Det kan også bruges i en god grovbolle til næste dags frokost.

ANDEBRYST

(Skal laves i kombiovn)
Ingredienser til 2 pers.:
2 stk. andebryst á ca. 300 g
2 tsk. sennep
salt og peber

Tør kødet af med køkkenrulle. Rids skindet i tern. Smør sennep på skindsiden af kødet, krydr med salt og peber og læg det i et rundt fad med skindsiden opad.
Sæt fadet på den lave rist. Benyt kyllingeprogrammet eller tilbered ved først 900 w mikrobølger i 9 min. og derefter grill kombineret med 100 W mikrobølger i 15 min.
Er skindet ikke blevet sprødt, så grill efterfølgende.
Dæk kødet til med stanniol, og lad det hvile i 10 min.
Skær kødet på skrå i tynde skiver inden servering.

Har du lyst til at servere sauce til anden kan der laves en champignonsauce som også kan tilberedes i mikroovnen.
Se opskriften her:Champignonsauce
Opskrift: Maria Galberg

Inspiration på email? Skriv dig op her