Courgette kage
Denne kage kan man spise uden at få dårlig samvittighed over at ?synde?. Der er næsten ingen fedtstof i kagen og der er masser af revet courgette i.Der er frisk ingefær og kanel som gør den dejlig krydret sammen med kokos og nødder.
Så skulle der ryge et stykke ned sammen med morgenkaffen er det ingen skade, det er kun gode ting der er i kagen.
Kagen kan holde sig i mange dage og er velegnet til at komme i fryseren.
Courgette kage
3 æg
250 g farin
400 g groft revet cougette
325 g mel
1 tsk. bagepulver
2 tsk.natron
1/2 tsk. salt
2 tsk.vaniliesukker
2 tsk. revet ingefær
3 tsk.kanel
50 g kokosmel
50 g valnødder/hasselnødder
1/2 dl.olivenolie
Pisk æg, farin, kanel, vaniliesukker,salt og revet ingefær godt med en elpisker.
Bland bagepulver og natron med melet og sigt det i dejen mens der røres forsigtigt med en dejskraber.
Bland kokosmelet, halvdelen af de hakkede nødder og den 1/2 dl. olivenolie i dejen.
De revne courgetter i dejen til sidst.
Beklæd en bageform på ca. 20x30 cm med bagepapir. (Skyld papiret under den kolde hane og vrid det godt, så er det lettere at få ud i hjørnerne på formen).
Hæld dejen i formen, drys med resten af de hakkede nødder og bag kagen 50 min.ved 200°.
Når man stikker i kagen med en gaffel må dejen ikke hænge i gaflens tænder.
Opskrift: .