Andebryst med brombærsauce
Andebryst med brombærsauceTil 4 personer
2 andebryster (a 300 g)
salt
knuste rosa peberkorn
Brombærsauce:
3 spsk honning
200 g brombær
1/2 rød chili
3 spsk balsamico eddike
11/2 dl stærk andebouillon
2 tsk majsstivelse
salt og peber
Tilbehør: salat, brød eller kartofler
Rids skindet med en skarp kniv og gnid det med salt.
Steg andebrysterne med fedtsiden nedad først.
Steg den derefter på begge sider til den er gennemstegt (centrumtemperatur 75°).
Drys med knuste rosa peberkorn.
Fjern kødet fra panden og lad det hvile.
Hæld andefedtet af panden og kom honningen på.
Kog det lidt ind.
Tilsæt brombærrene og lad det koge sammen.
Skær chili i små tern og tilsæt dem.
Hæld eddiken på.
Pisk bouillonen sammen med majsstivelse og hæld det på.
Lad det koge igennem og smag saucen til med salt og peber.
Skær andebrysterne i tynde skiver og server dem med saucen.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen