VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Andebryst med brombærsauce

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Andebryst med brombærsauce

Andebryst med brombærsauce

Til 4 personer

2 andebryster (a 300 g)
salt
knuste rosa peberkorn

Brombærsauce:
3 spsk honning
200 g brombær
1/2 rød chili
3 spsk balsamico eddike
11/2 dl stærk andebouillon
2 tsk majsstivelse
salt og peber
Tilbehør: salat, brød eller kartofler

Rids skindet med en skarp kniv og gnid det med salt.
Steg andebrysterne med fedtsiden nedad først.
Steg den derefter på begge sider til den er gennemstegt (centrumtemperatur 75°).
Drys med knuste rosa peberkorn.
Fjern kødet fra panden og lad det hvile.
Hæld andefedtet af panden og kom honningen på.
Kog det lidt ind.
Tilsæt brombærrene og lad det koge sammen.
Skær chili i små tern og tilsæt dem.
Hæld eddiken på.
Pisk bouillonen sammen med majsstivelse og hæld det på.
Lad det koge igennem og smag saucen til med salt og peber.
Skær andebrysterne i tynde skiver og server dem med saucen.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her