VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Aubergineruller med pistacie, fetaost og basilikum

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Aubergineruller med pistacie, fetaost og basilikum

Aubergineruller med pistacie, fetaost og basilikum
Til 4 personer

2 auberginer
4 spsk olivenolie
100 g fetaost af får eller ged
50 g ristede, saltede afskallede pistacienødder
friske blade basilikum
salt og peber
Tilbehør: brød og kalamata oliven

Skær 8 eller 12 pæne skiver på langs af auberginerne.
Pensel dem med olivenolie og steg dem møre på panden.
Fordel feta, pistacie og basilikumblade på hver skive aubergine.
Rul dem sammen.
Læg auberginerullerne på et fad, drys med salt og peber.
Server dem med brød og oliven.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her