VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Foccacia med bresaola

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Foccacia med bresaola

Brug dit hjemmebagte brød til en lækker fugtig sandwich. Brug friske grøntsager og sprøde salatblade sammen med magert pålæg som skinke, filet, kalkunbryst og røget okse eller lammekød. Bresaolaen, som er brugt her er en italiensk specialitet som bl.a. fås i Irma og Føtex.

FOCCACIA MED BRESAOLA (1 hjemmebagt foccacia med oliven og tomat)

1 stor tomat
1 håndfuld sprøde salatblade, f.eks. rucolla
3 tynde skiver røget, lufttørret oksefilet ( bresaola )eller andet magert pålæg
evt. 1 spsk. cheasy flødeost

Flæk brødet og smør evt. begge sider med et tyndt lag flødeost. Læg lidt salat og tykke tomatskiver ovenpå. Dæk med tynde skiver kød og læg endnu én skive tomat øverst. Pak bollen tæt sammen i et stykke film eller pergament så holder den sig fugtig.

pr. bolle: 325 kcal ( 1350 kj) fedtenergiprocent: 12g fedt

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her