Ovnbagt sejfilet med grønsager
Ovnbagt sejfilet med grønsager(4 personer)
ca.800g.sej-eller torskefilet, helst 2 tykke fileter
125 g flødeost med hvidløg eller krydderurter, gerne?light udgaven?
1 bdt. purløg
1-2 gulerødder
salt, peber
Tilbehør:
Små pillekartofler med dild eller persille
Snit purløget og skræl og riv gulerødderne groft.
Rør begge dele i flødeosten.
Rens fileterne, og skær evt. små ben væk.
Dup dem tørre.
Kom 2/3 af osteblandingen på halvdelen af de to fileter.
Krydr med salt og peber, og fold dem sammen en gang.
Læg dem tæt sammen i et smurt ovnfast fad, og fordel resten af osten ovenpå.
Bag fisken midt i en 220 grader varm ovn, til den er helt fast, ca. 25 min. alt efter tykkelse.
Server med små kartofler.
Opskrift: Susanne Palmqvist