VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Ovnbagt sejfilet med grønsager

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Ovnbagt sejfilet med grønsager

Ovnbagt sejfilet med grønsager

(4 personer)
ca.800g.sej-eller torskefilet, helst 2 tykke fileter
125 g flødeost med hvidløg eller krydderurter, gerne?light udgaven?
1 bdt. purløg
1-2 gulerødder
salt, peber

Tilbehør:
Små pillekartofler med dild eller persille

Snit purløget og skræl og riv gulerødderne groft.
Rør begge dele i flødeosten.
Rens fileterne, og skær evt. små ben væk.
Dup dem tørre.
Kom 2/3 af osteblandingen på halvdelen af de to fileter.
Krydr med salt og peber, og fold dem sammen en gang.
Læg dem tæt sammen i et smurt ovnfast fad, og fordel resten af osten ovenpå.
Bag fisken midt i en 220 grader varm ovn, til den er helt fast, ca. 25 min. alt efter tykkelse.
Server med små kartofler.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her