VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Spicy oksekødsgryde med pasta

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Spicy oksekødsgryde med pasta

Denne gryderet er lavet som en stroganoff, men krydret med Texas-barbecuesauce, som fås i supermarkeder og større købmænd.
Det giver retten en god aromatisk krydring.
Frisk kogt pasta er godt til, men ris / små kartofler og måske frisk grøn salat passer også fint.

Spicy oksekødsgryde med pasta

(4 personer)
500-600 g mørt oksekød i strimler (til stroganof)
1 lille løg
1 fed hvidløg
15 g smør
6-8 soltørrede tomater
ca. 1 dl. Barbecuesauce
3 dl. vand eller hønsebouillon
1 dl. madlavningsfløde 13%

Tilbehør:
Friskkogt pasta og evt. syltet rød peberfrugt.

Pil og hak løg og hvidløg.
Brun kødet godt i smørret i en stegegryde eller sauterpande.
Tag det op.
Svits løgene hurtigt og kom kødet tilbage i gryden.
Hak de soltørrede tomater, og kom dem ved sammen med barbecuesauce og bouillon/ vand, til kødet lige knap er dækket.
Krydr med salt og peber.
Lad det simre under låg til kødet er mørt 3/4-1 time (afhænger meget af kødets kvalitet).
Kom fløden i og kog igen 5 min.
Hvis nødvendigt kan der jævnes yderligere.
Smag til med salt og peber.
Server med nykogt pasta og syltede peberfrugter.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her