VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  BulgursPaella med pølse og skaldyr

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

BulgursPaella med pølse og skaldyr

Til 4 personer
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 100 g corizopølse
  • 1 spsk olivenolie
  • 300 g bulgur
  • 8 dl hønsebouillon
  • 1 knsp safran eller
  • 1 tsk gurkemeje
  • 2 tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • 400 g rejer med skal eller blåmuslinger knust evt. rosa peber.

Hak løg og hvidløg fint. Skær pølsen i tern eller skiver.
Steg løg, hvidløg og pølse på panden i olie. Kom bulguren på, derefter bouillon og safran. Bring retten i kog og lad det koge 10 minutter under låg. Fjern kernerne fra tomaterne og skær dem i tern (gem saften). Skær peberfrugten i strimler eller tern. Bland rejer, tomat og peberfrugt i bulguren og sluk for varmen. Lad det hvile 5 minutter under låg. Sigt evt. saften fra tomatkernerne over retten og drys med knuste rosa peber.

Energi beregning pr person: 2170 kilojoule (520 kalorier) Næringsfordeling:
Protein 20 % - 25 g Fedt 30 % - 17 g Kulhydrat 50 % - 64 gOpskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her