Foliebagt helleflyndersteak
FOLIEBAGT HELLEFLYNDERSTEAK(4 personer)
4 helleflyndersteak
8 forårsløg
2 spsk kapers
2 spsk citronsaft
salt, peber
4 spsk smør
1 bdt. dild
Tilbehør: små nye kogte kartofler med dild & smør
Rens forårsløgene og halver dem på langs med mindre de er meget tynde.
Fordel forårsløgene på fire store stykker alufolie eller bagepapir.
Læg helleflyndersteakene oven på forårsløgene.
Kom kapers og citronsaft ved, og krydr med salt og peber.
Læg en smørklat på toppen og pak foliet godt sammen omkring fisken, så det er helt tæt.
Læg foliepakkerne i ovnen ved 225 grader C i ca. 15 min., eller læg dem på grillen.
Åbn foliepakken ved bordet og drys godt med dild.
Server små kogte kartofler drysset med dild til.
Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen