Helleflynder i parmasvøb
HELLEFLYNDER I PARMASVØB(3-4 personer.)
1/2 kg helleflynderfilet
Salt, peber
1 spsk basilikumolie eller olivenolie
4 skiver parmaskinke eller anden lufttørret skinke
Salsa Verde
1 fed finthakket hvidløg
1/4 dl pinjekerner
1/4 dl kapers
1/4 dl hakket rødløg
1/2 dl hakket basilikum
1/4 dl olivenolie
Salt, peber
Tilbehør: brød & salat
Krydr fileterne med salt og peber og dryp med basilikumolie.
Pak fileterne ind i parmaskinke og læg dem i et ovnfast vad.
Steg fileterne i ovnen ved 225 C i ca. 12 min.
Bland hvidløg, pinjekerner, kapers, rødløg, basilikum og olivenolie og smag salsaen til med salt og peber.
Server salsaen til fisken sammen med brød og salat.
Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen