VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Kuller i fad

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Kuller i fad

Kuller er fætter til torsken og den ligner den meget i udseende og smag.
Det er en rigtig dejlig spisefisk, som overvejende fanges i de nordatlantiske farvande.
Kuller er fin hvid, flaget fisk som er velegnet til både pandestegning, fiskesupper eller som her i et ovnfast fad.

KULLER I FAD

(4 personer)
1/2 kg kuller eller torskefilet
1 dåse hakkede tomater
1 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
Revet citronskal fra 1/2 citron
1 spsk friskpresset citronsaft
1/4 dl hakket persille
1/4 dl olivenolie
1 tsk sukker
Salt, peber

Tilbehør: ris, pasta eller kartofler

Læg fisken i et smurt ovnfast fad.
Bland tomat, knust hvidløg, snittet bladselleri, citronskal, citronsaft, persille, olivenolie, sukker, salt og peber og hæld det hen over fisken.
Bag fisken ca. 15 min. ved 200 C.
Drys evt. fisken med en blanding af hakket persille og revet citronskal.

Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her