Kuller i fad
Kuller er fætter til torsken og den ligner den meget i udseende og smag.Det er en rigtig dejlig spisefisk, som overvejende fanges i de nordatlantiske farvande.
Kuller er fin hvid, flaget fisk som er velegnet til både pandestegning, fiskesupper eller som her i et ovnfast fad.
KULLER I FAD
(4 personer)
1/2 kg kuller eller torskefilet
1 dåse hakkede tomater
1 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
Revet citronskal fra 1/2 citron
1 spsk friskpresset citronsaft
1/4 dl hakket persille
1/4 dl olivenolie
1 tsk sukker
Salt, peber
Tilbehør: ris, pasta eller kartofler
Læg fisken i et smurt ovnfast fad.
Bland tomat, knust hvidløg, snittet bladselleri, citronskal, citronsaft, persille, olivenolie, sukker, salt og peber og hæld det hen over fisken.
Bag fisken ca. 15 min. ved 200 C.
Drys evt. fisken med en blanding af hakket persille og revet citronskal.
Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen