VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Nudelsuppe med citrongræs & kuller

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Nudelsuppe med citrongræs & kuller

NUDELSUPPE MED CITRONGRÆS & KULLER

Skal det gå hurtigt med middagen er en fiskesuppe en god ide.
Sundt nemt og velsmagende og færdigt på 10 min.
Fisken kan også varieres eller der kan bruges flere typer fisk sammen.
Skal det være lidt mere solid kost så server et rigtig godt brød til suppen.

(4 personer)
1 liter fiskebouillon
1 stilk citrongræs
2 limeblade
1 stor rød chili i strimler
75 g nudler
75 g sukkerærter
2-3 forårsløg
250 g kuller
Fiskesauce

Bring fiskebouillon i kog, tilsæt flækket citrongræs, limeblade og chili og lad det koge 5 min.
Tilsæt nudler og kog endnu 2 min.
Halver sukkerærterne på langs, snit forårsløgene og skær fisk i tern.
Kom fisk og grønsagerne i suppen og lad det simre et par minutter.
Smag til med fiskesauce og server.

Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her