VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Pandebrød

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Pandebrød

PANDEBRØD

Ca. 8 stk.

1 æg
1 dl mælk
1 dl vand
2 spsk. olie
450-500 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 tsk. sukker
1 tsk. salt

Pisk æg, mælk, vand og olie sammen.
Rør mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål.
Rør og ælt de våde og tørre ingredienser sammen.
Ælt dejen grundigt igennem, og lad den hvile 1 time.
Del dejen i 8 boller, og rul dem ud til tynde runde brød på ca. 15 cm i diameter.
Steg dem på en tør pande, til de puffer op.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her